smileysmileyVilken härlig helg det har varit!! Fantastiskt väder för mig och hundarna , kallt o krispigt

Fedagskvällen bestod av hundbad för Mira och Minto ,då vi hade anmält oss på en utställning på lördagen.

Denna ggr drog jag med min man för första ggr …. Han är måttligt intresserad av att se hundgalna människor springa i en ring, men han offrade sig för mig denna gången. OCH jag såg minsann hans tävlingsnerv vakna till liv när han stod vid ringside 🙂

Det gick över förväntan!
Minto blev bäst i ras och fick sitt cert och cacib. Därmed kan han även titulera sig som dansk utställningschampion

Mira vann sin klass med exc och ck

Jag är så nöjd och stolt över dom båda !!


Jag får MÅNGA förfrågningar om kullen jag planerar . Sigrid har inte börjat löpa ännu och jag kan därför omöjligt ge ngt svar om leverans

Jag blir ganska irriterad över alla dessa mail om att vilja ha en leveransklar hund till sommarlovet. Ska man köpa hund så hoppas jag att man väljer uppfödare med omsorg och inte vem som kan leverera en viss vecka. Varje ggr jag har köpt en hund så har jag fått planera min semester EFTER det , inte tvärtom. Känner man att man tvunget vill ha det , så är inte jag rätt uppfödare.

Idag är det söndag och det innebär att städning o tvätt ska vara gjord tills imorgon , då ny vecka börjar. Därför jag gått upp tidigt så vi hinner med att få en riktigt härlig söndag , hela familjen .


Kram på och njut av helgen som är kvar